logo image × CLOSE
Search
× CLOSE
mebaa news article image

Kompanija Lesaffre nagradila najbolje distributere

Kompanija Lesaffre nagradila najbolje distributere - Sedam kompanija dobilo nova dostavna vozila

Kompanija Lesaffre nagradila najbolje distributere

Kompanija Lesaffre nagradila najbolje distributere - Sedam kompanija dobilo nova dostavna vozila

Kompanija Lesaffre treću godinu zaredom uručila je ključeve dostavnih vozila svojim najboljim distributerima. Nagrađeno je sedam kompanija koje su u protekloj godini, kao partneri Lesaffre-a, ostvarile najbolje rezultate, saopšteno je iz ove kompanije. Zahvaljujući specijalizovanim dostavnim vozilima, distributeri će moći da obavljaju brži i kvalitetniji transport i dostavu pekarskih proizvoda i beleže još bolje poslovne rezultate.

- Ponosni smo što smo u okviru ove, sada već tradicionalne akcije, do sada uručili više od 30 dostavnih vozila našim najboljim saradnicima. Uspeh naših partnera i zadovoljstvo zbog dobrih zajedničkih rezultata prioriteti su u radu naše kompanije - istakao je prilikom uručenja ključeva dostavnih vozila Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju i Bugarsku i dodao da će Lesaffre i u narednom periodu ostati siguran i pouzdan partner u pekarskoj industriji, posvećen konstantnom ulaganju u razvoj odnosa sa svojim saradnicima i unapređenju domaćeg pekarstva.

Ovogodišnji dobitnici dostavnih vozila su Jablanica MP i Zim Company iz Beograda, Pobeda Plus iz Niša, Ženeva Evro S iz Loznice, Klas Mrvić iz Kragujevca, Select Company iz Smedereva i MD Komerc iz Jagodine, navedeno je u saopštenju.

Izvor: eKapija

×

Hvala na ukazanom poverenju.

Na vašu email adresu će stizati najnovija obaveštenja vezana za SELECT COMPANY.