logo image × CLOSE
Search
× CLOSE
mebaa about image

SELECT COMPANY je osnovana 08.05.2007. godine. U početku, krenuli smo sa 3 zaposlena radnika, ali imali smo ideju, cilj i veru u uspeh.

Entuzijazam, postavljeni ciljevi i sticanje iskustva, kroz godine, koje su usledile, rezultirali su uspehom i mi smo danas prepoznatljivo ime i brend. Mnogobrojni saradnici u zemlji i inostranstvu govore u prilog tome. Širok asortiman proizvoda, pronalazi put do naših vernih kupaca.

Proširen je magacinski prostor, obnovljen i modernizovan vozni park, savremena oprema, računari i informacioni sistemi, a sve u cilju efikasnijeg poslovanja. Razvoj poslovanja iziskuje stalnu potrebu za novim kadrovima, tako da se broj zaposlenih u kontinuitetu povećavao. Sada skoro 50 zaposlenih radnika.

Tim mladih ljudi je uvek spreman da kvalitetom usluge i konkurentnim cenama zadovolji klijente u oblasti pekarstva i poslastičarstva.

Negovanje i čuvanje porodične tradicije, preneli smo na naše zaposlene, razvili odnos poverenja, odanosti i poštovanja. Mi smo jedna velika porodica, mi smo tim – tim koji dobija.

Danas, sa ponosom stojimo iza svojih rezultata i uspešnog poslovanja, a opet sa novim idejama i otvorenim vidicima ka napretku i stalnom usavršavanju, što i jeste ključ uspeha za ubuduće.

Šta vi kao kupac zaista želite? Želite li kvalitet, brzu i sigurnu isporuku, želite li da vi svojim klijentima ponudite najbolje, na pravoj ste adresi, kontaktirajte naš tim.

Ako izaberete nas, mi smo tu uvek za vas, a svojom kvalitetnom ponudom, uverićemo vas da ste učinili pravi izbor!

Od ove godine (2021.) Select Company je generalni distributer palminog ulja za Srbiju. Kod nas možete pronaći palmino ulje u kanti i u kutiji. Nudimo najbolje cene palminog ulja. 

 

 


Previous Vizija Standardi Previous
×

Hvala na ukazanom poverenju.

Na vašu email adresu će stizati najnovija obaveštenja vezana za SELECT COMPANY.